Begeleid Wonen bij Deur8 – De Entree tot Jouw Toekomst

Waar het getal 8 symbool staat voor oneindige mogelijkheden, zo is Deur8 de sleutel voor jongeren om hun toekomst te herdefiniëren.

Over Deur8

Gelegen in het pittoreske Beneden-Leeuwen, is Deur8 jouw poort naar een toekomst vol potentie en groei.
Wij geloven dat elke jongere, ongeacht zijn of haar achtergrond, het recht heeft op een kans om te bloeien.
Bij Deur8 krijgt iedere jongere de gelegenheid om aan een persoonlijk en op maat gemaakt ontwikkeltraject te werken,
zodat ze in een betere situatie Deur8 verlaten dan ze binnenkwamen.

Waar is Deur8 actief?

Naast onze hoofdvestiging in Beneden-Leeuwen zijn we trots om begeleid wonen maar ook onze andere diensten aan te bieden in diverse regio’s waaronder:

 • Culemborg
 • Geldermalsen
 • Zaltbommel
 • Buren
 • Lienden
 • Druten
 • Beuningen
 • Wageningen
 • Rhenen
 • Maasdriel
 • Tiel
 • Gorinchem
 • Leerdam
 • Wijk bij Duurstede

Onze diensten naast begeleid wonen

Deur8 heeft een divers scala aan diensten ontwikkeld om jongeren te begeleiden in hun ontwikkeling:

Benieuwd naar meer?

Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot succes. Bent u geïnteresseerd of kent u iemand die baat zou hebben begeleid wonen of bij een van onze andere diensten?
Neem dan gerust contact met ons op.

Neem Contact Op

Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze laatste ontwikkelingen.

Begeleid wonen

Waarom kiezen voor Deur8 bij begeleid wonen?

Elk individu is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Dat is de filosofie van Deur8. Onze aanpak gaat verder dan alleen huisvesting:

 • Maatgevoerd Ontwikkeltraject: We kijken naar de unieke behoeften van elke jongere en ontwerpen een traject dat helpt om persoonlijke doelen te bereiken.
 • Deskundige Begeleiding: Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in het begeleiden van jongeren naar een zelfstandige toekomst.
 • Symboliek van het Getal 8: Het getal 8, met zijn oneindige lus, symboliseert bij Deur8 de eindeloze mogelijkheden en kansen voor groei en ontwikkeling.
 • Centrale Locaties: Met onze hoofdvestiging in Beneden-Leeuwen en actief in vele omliggende regio’s, zijn we altijd dichtbij voor de nodige ondersteuning.

Echte verhalen, echte vooruitgang

Honderden jongeren hebben al de positieve impact van begeleid wonen door Deur8 ervaren. Hier zijn enkele van hun verhalen:

“Toen ik bij Deur8 aankwam, voelde ik me verloren. Dankzij hun begeleid wonen programma en persoonlijke aandacht, heb ik nu een vaste baan en mijn eigen appartement. Ik kan ze niet genoeg bedanken!”
– Jeroen uit Culemborg

“Deur8 heeft me niet alleen geholpen met onderdak en begeleid wonen, maar ook met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen. Nu studeer ik aan de universiteit en heb ik grote dromen voor de toekomst.”
– Lisa uit Beuningen

Onze Partners en Samenwerkingen

De kracht van Deur8 ligt ook in onze samenwerkingen. We werken nauw samen met gemeenten, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties om te zorgen dat onze jongeren alle tools en middelen hebben voor succes.

Dieper Duiken in Onze Diensten

Crisisopvang

Wanneer een jongere acuut een veilige plek nodig heeft, biedt onze crisisopvang een tijdelijk onderdak. Ons team van professionals staat 24/7 klaar om te helpen. De focus ligt niet alleen op onderdak, maar ook op emotionele en psychologische ondersteuning in deze kritieke tijden.

Ambulant Wonen

Voor jongeren die streven naar onafhankelijkheid maar nog enige begeleiding nodig hebben, biedt Ambulant Wonen een perfecte tussenstap. Onze mentoren ondersteunen hen bij dagelijkse uitdagingen en bieden begeleiding in persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Leef- en Ontwikkelhuis

Hier komen jongeren samen om te leren en te groeien in een ondersteunende gemeenschap. Van vaardigheidstrainingen tot gezamenlijke activiteiten, het Leef- en Ontwikkelhuis is een plek van groei, vriendschap en ontwikkeling.

Zelfstandigheidshuis en ZelfstandigheidshuisPlus

Deze programma’s zijn ontworpen voor jongeren die bijna klaar zijn om volledig onafhankelijk te worden. Terwijl het Zelfstandigheidshuis een bepaalde mate van begeleiding biedt, focust het ZelfstandigheidshuisPlus op het fijnslijpen van vaardigheden die nodig zijn voor totale onafhankelijkheid.

Diagnostiek

Soms hebben jongeren of hun verzorgers behoefte aan een grondig inzicht in hun psychologische en emotionele welzijn. Onze diagnostische diensten bieden diepgaande evaluaties en aanbevelingen voor verdere stappen en behandelingen.

Maak kennis met ons Team

Achter de successen van Deur8 staat een team van toegewijde professionals. Van maatschappelijk werkers en psychologen tot mentors en begeleiders, elk lid van ons team draagt bij aan de positieve transformatie van onze jongeren. Kom binnenkort terug om meer te weten te komen over individuele teamleden en hun achtergrondverhalen.