Ben je gepassioneerd over het maken van een positieve impact op het leven van jongeren? Overweeg dan een carrière bij Deur 8, waar we toegewijd zijn aan het bieden van directe, effectieve zorg zonder wachttijden.

Waarom Werken bij Deur 8?

Bij Deur 8 zijn we een dynamisch en divers team van professionals die zich inzetten voor het welzijn van jongeren. We bieden een prettige werkomgeving en uitstekende professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Directe impact maken op het leven van jongeren
 • Geen wachttijden voor cliënten
 • Diverse en inclusieve werkcultuur
 • Uitgebreide training en ontwikkelingsprogramma’s

Openstaande Vacatures

Ontdek de huidige openstaande vacature bij Deur 8 en neem de volgende stap in je carrière:

Wij zijn op zoek naar een:

 • GZ-Psycholoog – Orthopedagoog Generalist

Wie zijn wij?
Deur8 is een jeugdhulpaanbieder met diverse kleinschalige woonvormen, waarbij we een verscheidenheid aan zorgbehoefte bedienen. Deur8 is de entree tot een nieuwe fase waarin jongeren kunnen werken aan hun toekomst. De begeleiding en behandeling is gericht op persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijkheid. Het enthousiaste team van Deur8 bestaat uit jeugdzorgwerkers, orthopedagogen en een GZ- Psycholoog. We zijn een klein en hecht team, samen onderstrepen wij onze aanpak.

Waar ga je werken?
Het Leef en Ontwikkelhuis in Beneden-Leeuwen is een plek met twee huiselijke woongroepen waar maximaal zes jongeren per groep wonen. Het is een veilige woonomgeving voor jongeren tussen 12 en 23 jaar met complexe problematiek, zoals persoonlijkheids-, hechtings-, angst- en autisme-gerelateerde problematiek. Dit doen wij binnen de kleinschaligheid midden in een woonwijk. Het ZelfstandigheidshuisPlus staat in Tiel. Hier wonen maximaal 7 jongeren voor de stap naar volledige zelfstandigheid nog te groot is. Als jeugdzorgwerker ga je werken in een enthousiast team bestaande uit jeugdzorgwerkers, orthopedagogen en een GZ- Psycholoog.

Wie ben jij?
Je bent integer, je hebt humor en je staat stevig in je schoenen. Je hebt een pedagogische HBO opleiding of MBO4 afgerond. Je hebt passie voor jeugd en jongeren en weet als geen ander wat nodig is om hen maximale kansen te bieden voor hun toekomst. Je houdt ervan om praktisch aan de slag te gaan, maar weet daarbij het grotere doel voor ogen te houden. Je hebt kennis van het gezin en het mogelijk disfunctioneren hierbinnen en inzicht in het hulpaanbod en de hulpverleningsmethodieken. Je bent betrokken, toont je nieuwsgierig en niet-veroordelend naar jongere en ouder(s)/ verzorgers. Je weet een positieve werkrelatie met hen op te bouwen. Je werkt onregelmatig en draait slaapdiensten.

Wat ga je doen?

 • Observeer en analyseer je de problematiek van jeugdigen. En verzamel je actief benodigde informatie bij alle betrokkenen en voert gesprekken met hen.
 • Stel en realiseer je samen met betrokkenen en de behandelcoördinator een multidisciplinair plan van aanpak waarin concrete (behandel)doelen en passende individuele- en groepsmethoden zijn geformuleerd.
 • Zet je passende (specialistische/therapeutische) interventies en complexe individuele en/ of groepsbegeleiding in, zodanig dat op basis daarvan de opvoeding en begeleiding optimaal tot zijn recht kunnen komen en een veilige opgroeisituatie voor jeugdigen is gerealiseerd.
 • Bespreek en registreer je de voortgang en resultaten met de jeugdigen en overige betrokkenen. Je bewaakt de voortgang, adviseert gevraagd en ongevraagd en stelt bij waar nodig. Je stelt rapportages op met bevindingen van de resultaten en wijze van hulpverlening richting belanghebbenden.
 • Biedt praktische opvoedingsondersteuning aan betrokkenen uit de leefomgeving van het kind/ de jongere en coacht de kind/ de jongere om zijn eigen hulpbronnen te kunnen aanboren met het oog op vervolg hulp.

Wat heb je te bieden?

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Integer, flexibel en humor.
 • MBO 4 of HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden:

 • Een baan binnen een kleinschalige organisatie met alle ruimte om je te ontwikkelen.
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg (schaal 7 of 8), vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van · 8,3%
 • Ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van een jonge organisaties.
 • Voldoende scholingsmogelijkheden.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je cv naar werkenbij@deur8.nl

Wie zijn wij?
Deur8 is een jeugdhulpaanbieder met diverse kleinschalige woonvormen, waarbij we een verscheidenheid aan zorgbehoefte bedienen. Deur8 is de entree tot een nieuwe fase waarin jongeren kunnen werken aan hun toekomst. De begeleiding en behandeling is gericht op persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijkheid. Het enthousiaste team van Deur8 bestaat uit jeugdzorgwerkers, orthopedagogen en een GZ- Psycholoog. We zijn een klein en hecht team, samen onderstrepen wij onze aanpak.

Voor ons nieuwe behandelgroep zijn we op zoek naar Jeugdzorgwerkers die gedreven zijn om het aanbod van Deur8 naar een hoger niveau te tillen en wil bijdragen aan het transformeren van jeugdhulp.

Waar ga je werken?
De locatie Vijg&Olijf is een kleinschalige woon- en ontwikkelhuis in Tiel die midden in de woonwijk wordt ontwikkeld. Je opereert binnen de kleinschaligheid waar maximaal vier jongeren wonen in één woongroep.

Het gaat om jongeren tussen 12 en 23 jaar met complexe problematiek (zoals persoonlijkheids-, hechtings-, angst- en autisme-gerelateerde problematiek) die om een intensieve benadering vragen. Als jeugdzorgwerker+ ga je werken in een nieuw team bestaande uit jeugdzorgwerkers, behandelcoördinator en een regiebehandelaar.

Als team ga je uitvoering geven aan behandel- en begeleidingsvraagstukken die spelen binnen Vijg&Olijf. Diagnostiek, Zelfstandigheidstraining en systeemgerichte interventies kunnen ook onderdeel uitmaken van de trajecten.

Je gaat:
· Adviseren, in samenspraak met relevante betrokkenen, over de best passende individuele en/ of groepsmethoden en je stelt plannen van aanpak op (op basis van het zorgplan) waarin concreet en systeemgericht (multidisciplinaire) behandeldoelen en acties zijn geformuleerd.

· Uitvoering geven aan het plan van aanpak en regie voeren over de opgenomen doelstellingen met betrekking tot jouw mentorkind en zijn/haar netwerk. Je ondersteunt de kinderen/jongeren en hun netwerk door inzet van passende (specialistische) interventies en methoden en je bewaakt de voortgang, evalueert de hulpverlening en stelt plan van aanpak na overleg met de verantwoordelijke behandelaar bij waar nodig.

· De orthopedagogische situatie op de leefgroep borgen door het observeren van de groep, het onderkennen, interveniëren en begeleiden van het groepsdynamische proces en het opvoeden, begeleiden, stimuleren en activeren van individuele jongeren. Je verzorgt in- en externe voorlichting en kennisoverdracht op het eigen expertisegebied en onderhoudt een voor de uitvoering van de functie relevant in- en extern netwerk.

Wat heb je te bieden?
HBO werk- en denkniveau
SKJ Registratie.
Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Integer, flexibel en humor.

Wij bieden:
· Boven marktconform salaris conform CAO Jeugdzorg (schaal 9), vakantietoeslag van 8% en een vaste
· eindejaarsuitkering van 8,3%.
· Een baan binnen een kleinschalige organisatie met alle ruimte om je te ontwikkelen (scholingsmogelijkheden).
· Ruimte om bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe woongroep en mee te pionieren.
· Voldoende scholingsmogelijkheden.

Salaris: €3.042,00 – €4.544,00 per maand

Verwacht aantal uur: Niet minder dan 28 per week

Contact

Vrijblijvende afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Verzenden