Zelfstandigheidshuis in Tiel

Het Zelfstandigheidshuis in Tiel, aangeboden door Deur 8, is een uniek pad voor jongeren tussen 16,5 en 23 jaar die de overstap maken naar zelfstandigheid. Deze transitie is mogelijk vanuit het Leef- en Ontwikkelhuis of andere instellingen, aangezien de jongeren reeds een bepaalde mate van zelfredzaamheid, motivatie en een dagbesteding hebben.

Diagnostiek

Het traject begint met diagnostiek om vast te stellen of er sprake is van een stoornis en welke specifieke begeleiding nodig is. Dit grondige evaluatieproces waarborgt dat elke jongere op maat gemaakte zorg en ondersteuning ontvangt voor optimale groei en ontwikkeling.

Leef- en Ontwikkelhuis

De jongeren kunnen hun reis naar zelfstandigheid starten in het Leef- en Ontwikkelhuis. Na een verblijf hier, of na ambulante hulpverlening of crisisopvang, is de overgang naar het Zelfstandigheidshuis in Tiel een logische volgende stap in hun ontwikkelingsreis.

ZelfstandigheidshuisPlus

Voor diegenen die intensievere zorg nodig hebben als het zelfstandigheidshuis in Tiel, biedt het ZelfstandigheidshuisPlus een verhoogd niveau van professionele begeleiding. Onze aanpak is erop gericht om elke jongere te voorzien van de tools en vaardigheden die cruciaal zijn voor hun toekomstige succes en welzijn.

Geen wachttijden voor het zelfstandigheidshuis in Tiel

Bij Deur 8 erkennen we de complexiteit van de uitdagingen waarmee jongeren worden geconfronteerd. Dankzij onze efficiënte aanpak, zoals beschreven op onze wachttijden pagina, kunnen we snel handelen om de nodige zorg en ondersteuning te bieden in een markt waar de vraag het aanbod vaak overtreft.

Over Deur 8

Als een gecertificeerde jeugdzorgorganisatie biedt Deur 8 kwalitatieve, gepersonaliseerde zorg. Opgericht in [jaar], is onze missie om elke jongere te begeleiden naar een zelfstandige, bloeiende toekomst.

Contact

Gelegen in Beneden-Leeuwen, is Deur 8 altijd bereikbaar en actief in de regio. Neem contact met ons op voor meer informatie. Volg ons op LinkedIn of ontdek de carrièremogelijkheden bij Deur 8.

Zelfstandigheidshuis in Tiel