Bel nu voor directe crisisopvang Rhenen: 085-4014489

Crisisopvang Rhenen – Deur8

Wanneer problemen dermate uit de hand lopen dat een jongere (tijdelijk) niet langer thuis kan wonen, dan biedt crisisopvang Rhenen van Deur8 uitkomst.

Bedreigend of verstoorde thuissituatie

We spreken van crisis als de situatie thuis voor jongeren en ouders/verzorgers te bedreigend of verstoord is. De verwijzer (dit kan zijn jeugdconsulent of jeugdbeschermer) kan contact opnemen met Deur8. Voor crisisplaatsingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Jongeren kunnen bij ons tot rust komen in Rhenen.

Stabiele situatie creëren na crisisopvang Rhenen

Wij vinden het belangrijk om in kaart te brengen wat er goed gaat, wat er minder goed gaat en wat er moet gebeuren. Wij overleggen met de jongere, ouders/verzorgers en met de verwijzer. Wanneer jongeren gestabiliseerd zijn, kan er een vervolgtraject uitgezet gaan worden. Dit kan betekenen dat de jongere terugkeert naar huis/netwerk of verder behandeling geniet bij Deur8. Wij zullen altijd eerst onderzoeken wat er nodig is dat de jongere weer thuis kan wonen na crisisopvang Rhenen.

Waarom kiezen voor Deur8 voor crisisopvang Rhenen?

Rhenen, met zijn rustige omgeving en sterke gemeenschapsbanden, is een ideale locatie voor crisisopvang. Deur8 in Rhenen biedt niet alleen een veilige haven maar ook een gemeenschap van zorgzame professionals die zich inzetten om de jongere te ondersteunen in hun moeilijke tijden.

Getuigenissen

“Dankzij Deur8 en hun geweldige team in Rhenen, heeft mijn zoon een nieuwe kans gekregen. Ze hebben niet alleen een huis voor hem geboden, maar ook hoop en richting in zijn leven.”

– Moeder van een 17-jarige jongen

Direct crisisopvang Rhenen nodig?

Als u of iemand die u kent onmiddellijk ondersteuning nodig heeft in Wageningen, wacht dan niet. Neem nu contact met ons op.

Bel nu voor directe crisisopvang Rhenen: 085-4014489

Crisisopvang Rhenen

Het Behandelingsproces bij Deur8 voor crisisopvang Rhenen

Bij Deur8 begrijpen we dat elke jongere uniek is en een individuele aanpak vereist. Daarom hebben we een stapsgewijze benadering van crisisopvang en behandeling:

  1. Beoordeling: Een grondige evaluatie om de behoeften van de jongere te begrijpen en een geschikt zorgplan op te stellen.
  2. Crisisinterventie: Directe interventies om de jongere te stabiliseren en een veilige omgeving te bieden.
  3. Therapeutische ondersteuning: Individuele en groepstherapieën om jongeren te helpen hun problemen te verwerken.
  4. Overgangsplanning: Een plan maken voor de toekomst, of dat nu terugkeer naar huis, overgang naar een ander programma of onafhankelijk wonen is.

Ons Team

Ons toegewijde team bestaat uit ervaren therapeuten, maatschappelijk werkers, en zorgprofessionals die zich inzetten om de best mogelijke zorg te bieden.

Veelgestelde vragen over Crisisopvang Rhenen

Hoelang duurt een typisch verblijf in crisisopvang Rhenen?
Het verblijf varieert afhankelijk van de behoeften van de jongere, maar gemiddeld duurt het tussen de 7 en 30 dagen.
Werken jullie samen met andere instanties in Rhenen?
Ja, we werken nauw samen met lokale scholen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen om een holistische zorgbenadering te garanderen.
Welke therapieën bieden jullie aan?
We bieden een reeks therapieën, waaronder individuele, groep en gezinstherapie.

Contacteer Ons

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten in Rhenen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier:

Crisisopvang Rhenen en in omliggende regio’s

We bieden hulp in verschillende regio’s. Hieronder een overzicht van plaatsen waar we actief zijn: