Crisisopvang Maasdriel

Wanneer thuis wonen even niet meer gaat, staan wij voor je klaar.

Wat is Crisisopvang Maasdriel door Deur8?

Wanneer problemen dermate uit de hand lopen dat een jongere (tijdelijk) niet langer thuis kan wonen, biedt de crisisopvang Maasdriel van Deur8 in jongeren uit Maasdriel een veilige haven.

Wat Definieert een Crisis?

We spreken van een crisis wanneer de situatie thuis voor zowel jongeren als ouders of verzorgers zo bedreigend of verstoord raakt dat onmiddellijke interventie noodzakelijk is. Of je nu een verwijzer bent zoals een jeugdconsulent of jeugdbeschermer, of een bezorgde ouder, we zijn 24 uur per dag bereikbaar om te helpen.

Hoe We helpen bij crisisopvang Maasdriel

We zorgen niet alleen voor een veilige plek waar jongeren tot rust kunnen komen, maar we werken ook samen met alle betrokken partijen om te kijken naar de beste vervolgstappen voor de jongere. Hierbij richten we ons op:

  • Evaluatie: Wat gaat er goed? Wat kan beter?
  • Samenwerking: We betrekken jongeren, ouders/verzorgers en verwijzers bij het proces.
  • Plan van Aanpak: Of het nu gaat om terugkeer naar huis, plaatsing binnen een netwerk of verdere behandeling bij ons, wij staan klaar om te helpen.

Waarom Kiezen voor Deur8 voor crisisopvang Maasdriel?

Gelegen in het rustige en schilderachtige Beneden-Leeuwen, biedt Deur8 niet alleen een veilige haven, maar ook gespecialiseerde zorg voor jongeren in crisis. Ons ervaren team van professionals heeft al talloze jongeren geholpen om door de moeilijkste momenten van hun leven te navigeren.

Echte Verhalen, Echte Impact

Lees de ervaringen van jongeren die we hebben mogen helpen, en krijg een beter beeld van wat je kunt verwachten bij Deur8.

Direct crisisopvang Maasdrielnodig?

Als u of iemand die u kent onmiddellijk ondersteuning nodig heeft in Wageningen, wacht dan niet. Neem nu contact met ons op.

Bel nu voor directe crisisopvang Maasdriel: 085-4014489

Crisisopvang Maasdriel

Ontmoet ons team

Bij Deur8 in Maasdriel hebben we een team van toegewijde professionals die zijn opgeleid om jongeren in crisis te ondersteunen. Elk lid van ons team begrijpt de unieke uitdagingen waarmee jongeren te maken kunnen krijgen en is erop gericht om een verschil te maken.

Veelgestelde vragen bij crisisopvang Maasdriel

Wat is de duur van de crisisopvang Maasdriel bij Deur8?
De duur van de crisisopvang varieert afhankelijk van de situatie van de jongere. Ons primaire doel is altijd om zo snel mogelijk een stabiele situatie te creëren.
Hoe is de communicatie tussen Deur8 en ouders/verzorgers?
Wij geloven in open communicatie en betrekken ouders/verzorgers nauw bij het proces. We zorgen voor regelmatige updates en bijeenkomsten om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is.
Kunnen jongeren naar school blijven gaan tijdens hun verblijf bij Deur8?
Jazeker. Onderwijs is essentieel, en we zorgen ervoor dat er zo min mogelijk onderbreking is in de opleiding van de jongere tijdens hun verblijf bij ons.

Wat anderen zeggen over Deur8

“Onze dochter verbleef zes weken bij Deur8 en het verschil dat we zagen was opmerkelijk. We zijn het team van Deur8 eeuwig dankbaar.”

– Familie Jansen uit Maasdriel

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze crisisopvang Maasdriel? Neem gerust contact met ons op via 085-4014489 of info@deur8.nl.

Crisisopvang Maasdriel en in omliggende regio’s

We bieden hulp in verschillende regio’s. Hieronder een overzicht van plaatsen waar we actief zijn: