Deur8 Crisisopvang Leerdam

Waar veiligheid en zorg voorop staan.

Wat is crisisopvang Leerdam bij Deur8?

Wanneer problemen dermate uit de hand lopen dat een jongere (tijdelijk) niet langer thuis kan wonen, dan biedt crisisopvang van Deur8 in Leerdam uitkomst. Het is onze missie om deze jongeren een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin ze weer tot zichzelf kunnen komen.

Bedreigend of verstoorde thuissituatie

We spreken van crisis als de situatie thuis voor jongeren en ouders/verzorgers te bedreigend of verstoord is. Of je nu een professional bent, zoals een jeugdconsulent of jeugdbeschermer, of een bezorgde buur – we zijn hier om te helpen.

Bel direct: 085-4014489

Ons proces bij crisisopvang Leerdam

Elke jongere is uniek, en daarom benaderen we elke situatie met zorg en aandacht. Hier is een kort overzicht van hoe wij te werk gaan:

  1. Intakegesprek met de jongere en, indien mogelijk, met de ouders/verzorgers.
  2. Individueel behandelplan opstellen.
  3. Samenwerking met lokale professionals in Leerdam om te zorgen voor een holistische aanpak.
  4. Regelmatige updates en overlegmomenten met betrokkenen.
  5. Opstellen van een vervolgplan na stabilisatie.

Stabiele situatie creëren door crisisopvang Leerdam

Ons hoofddoel is om een veilige en stabiele situatie te creëren voor de jongere. Dit houdt in dat we intensief samenwerken met zowel de jongere als met alle betrokkenen om te zorgen voor de best mogelijke uitkomst. Dit kan betekenen dat de jongere terugkeert naar huis, naar een netwerk of verder behandeling geniet bij Deur8.

Direct crisisopvang Leerdam nodig?

Als u of iemand die u kent onmiddellijk ondersteuning nodig heeft in Leerdam, wacht dan niet. Neem nu contact met ons op.

Bel nu voor directe crisisopvang Leerdam: 085-4014489

crisisopvang Leerdam

Waarom Deur8?

Deur8 onderscheidt zich van andere crisisopvangcentra door onze persoonlijke en toegewijde benadering. Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals die begrijpen dat elke jongere en elke situatie uniek is. We zetten ons in voor het leveren van zorg op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van elk individu.

Onze faciliteiten

Onze opvang in Leerdam is uitgerust met moderne faciliteiten die zorgen voor een comfortabele en veilige omgeving voor de jongeren. Van gezellige gemeenschappelijke ruimtes tot privékamers en therapeutische faciliteiten, wij zorgen ervoor dat onze gasten zich ondersteund en verzorgd voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Samenwerking met lokale instanties

We zijn trots op onze samenwerking met lokale instanties in Leerdam. Door nauw samen te werken met scholen, gezondheidszorgprofessionals en andere relevante organisaties, zorgen we ervoor dat de jongere alle ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Verhalen van succes

Deur8 heeft in de loop der jaren talloze jongeren geholpen om uit crisissituaties te komen en een nieuw begin te maken. Lees de inspirerende verhalen van enkele van de jongeren die we hebben geholpen op hun weg naar herstel en zelfredzaamheid.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een jongere verwijzen naar Deur8 voor crisisopvang Leerdam?
Als u een professional bent, zoals een jeugdconsulent of jeugdbeschermer, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via ons speciale verwijzingsnummer. Als u een familielid of vriend bent, adviseren wij u eerst contact op te nemen met een lokale jeugdhulpverlener.
Wat is de gemiddelde verblijfsduur bij Deur8?
De verblijfsduur kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften van de jongere, maar we streven ernaar om een stabilisatieplan zo snel mogelijk op te stellen en de jongere terug te leiden naar een normale leefsituatie.

Crisisopvang Leerdam en in omliggende regio’s

We bieden hulp in verschillende regio’s. Hieronder een overzicht van plaatsen waar we actief zijn: