Crisisopvang Geldermalsen

Wanneer jongeren niet meer thuis kunnen wonen.

Wat is crisisopvang bij Deur8?

Problemen thuis kunnen soms zo hoog oplopen dat jongeren tijdelijk niet meer veilig thuis kunnen wonen. In deze moeilijke situaties biedt crisisopvang van Deur8 in Geldermalsen een uitweg. We staan klaar om jongeren in nood een veilige plek te bieden waar ze tot rust kunnen komen.

Bedreigend of verstoorde thuissituatie

We spreken van een crisis als de situatie thuis voor jongeren en hun ouders of verzorgers te bedreigend of verstoord is. Het kan zijn dat er sprake is van mishandeling, verwaarlozing, of andere problematiek die een veilige thuishaven in de weg staat.

Voor dit soort urgente situaties zijn we bij Deur8 24 uur per dag bereikbaar. Of je nu een jeugdconsulent, jeugdbeschermer, of een bezorgde ouder bent, we staan klaar om te helpen. Jongeren kunnen bij ons terecht om in een veilige en beschermde omgeving tot rust te komen.

Stabiele situatie creëren

Ons doel is niet alleen om tijdelijke opvang te bieden. We willen de situatie stabiliseren en samen met de jongere en zijn of haar ouders of verzorgers kijken naar de beste vervolgstappen. Dit betekent dat we:

  • In kaart brengen wat er goed gaat
  • Onderzoeken wat er minder goed gaat
  • Samenwerken aan een plan voor de toekomst

Zodra de jongere gestabiliseerd is, wordt een vervolgtraject uitgezet. Dit kan betekenen dat de jongere weer naar huis gaat, ondersteund door ons netwerk, of dat er verdere behandeling of begeleiding nodig is bij Deur8. Wat de situatie ook is, ons uitgangspunt is altijd hetzelfde: onderzoeken wat er nodig is zodat de jongere weer veilig thuis kan wonen.

Direct hulp nodig?

Heb je direct hulp nodig of heb je vragen over onze crisisopvang in Geldermalsen? Wacht niet en neem direct contact met ons op:

Bel nu: 085-4014489

Crisisopvang in de regio

We bieden hulp in verschillende regio’s. Hieronder een overzicht van plaatsen waar we actief zijn:

Crisisopvang Tiel