Crisisopvang in Culemborg

Ondersteuning voor jongeren in Culemborg vanuit ons hart in Beneden-Leeuwen.

Wat is crisisopvang bij Deur8?

Wanneer problemen dermate uit de hand lopen dat een jongere (tijdelijk) niet langer thuis kan wonen, dan biedt crisisopvang van Deur8 uitkomst. Vanuit onze thuisbasis in Beneden-Leeuwen zetten we ons in voor jongeren uit de hele regio, waaronder Culemborg.

Bedreigend of verstoorde thuissituatie

We spreken van crisis als de situatie thuis voor jongeren en ouders/verzorgers te bedreigend of verstoord is. Of je nu in contact bent met een jeugdconsulent of jeugdbeschermer, je kunt altijd contact opnemen met Deur8. Voor crisisplaatsingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Bij ons kunnen jongeren tot rust komen.

Stabiele situatie creëren

Ons doel is niet alleen om een tijdelijke oplossing te bieden. We zijn vastbesloten om jongeren en hun families te helpen een stabielere toekomst te creëren. We brengen in kaart wat er goed gaat, wat er verbeterd kan worden en welke stappen nodig zijn. Samen met de jongere, ouders/verzorgers en de verwijzer werken we aan een plan. Na stabilisatie kan een vervolgtraject uitgezet worden, waarbij altijd eerst wordt onderzocht wat er nodig is om de jongere weer thuis te laten wonen.

Contact Deur8

Gelegen in Beneden-Leeuwen, staan we altijd klaar voor jongeren uit Culemborg die crisisopvang nodig hebben. Heb je direct hulp nodig of wil je meer weten over wat wij kunnen betekenen?

Bel direct: 085-4014489

Crisisopvang in de regio

We bieden hulp in verschillende regio’s. Hieronder een overzicht van plaatsen waar we actief zijn:

Crisisopvang Tiel